Hoi!

Ik ben José Reijinga, een spontane en sportieve vrouw met een grote passie voor fotografie. In september 2017 ben ik begonnen met een tweedehands fotocamera om te ontdekken of ik fotograferen  echt leuk vond. Dat is dus wel het geval, ik vind het geweldig. 


Na diverse cursussen en werksessies met andere fotografen heb ik vol overgave voor de fotografie gekozen. En nu is het een belangrijk deel van mijn leven. Ik wil van mijn passie mijn beroep maken.

Close ups maken van zowel mens als dier om pure emoties vast te leggen vind ik erg mooi. Ik kies ervoor om zo dicht mogelijk mijn onderwerpen te benaderen. Zo ontstaat er een intieme sfeer, alsof mijn camera een is met dat wat ik fotografeer. Die intimiteit vind je terug in al mijn werk, het is mijn stijl geworden.

In de fotografie gaat  het vooral om de manier waarop je naar de dingen kijkt. Ik heb mijn eigen manier van kijken ontwikkeld. In de foto's die ik hier heb gepubliceerd zie je dat terug. Als mijn stijl je bevalt, aarzel dan niet om contact te zoeken. Ik sta open voor alle types opdrachten.


©2018 José Reijinga  Roden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin