Contact en Tarieven

Jose's Art Photography

Roden

+31(0)654235865

jose.reijinga@gmail.com

Tarieven


Product/reportage/bedrijfsfotografie (zakelijk)

Je hebt behoefte aan nieuwe sfeerbeelden voor je brochures/folders, website en/of social media. In overleg maak ik foto's naar uw wensen

€ 60,00  per uur

Fotoshoot mensen/dieren

Je hebt behoefte aan nieuwe portretten van uzelf? Wilt u foto's van uw kinderen, ouders, vriend/innen, babyshoot of van uw dieren. Alles is mogelijk. Ik fotografeer op jullie locatie of plaats die jullie aangeven.

€ 60,00

Dag in het leven

-Huwelijk/trouwreportage; je wilt je mooiste dag vastgelegd hebben, van te voren bespreken we hoe u het wilt vast gelegd hebben.

-Het verlies van een dierbare is een indrukwekkende gebeurtenis. Een fotoshoot nu het nog kan om waardevolle, blijvende herinneringen vast te leggen. Een ongedwongen fotoshoot met spontane, ongedwongen foto's van echte momenten, echte interactie en echte emoties in het ziekenhuis, bij u thuis of op een andere, voor u speciale locatie.

-Uitvaart fotografie; het hele leven fotograferen en filmen we ons leven, het laatste moment leg ik voor u vast. De dag van afscheid is onwerkelijk, vreemd en oneerlijk, vaak gaat het langs je heen. Afscheid nemen is voor iedereen persoonlijk met een uitvaart foto reportage heb je na de dag een speciale herinnering.

vanaf € 175,00

©2018 José Reijinga  Roden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin